Walltastic Blaze en de Monsterwielen XXL

Voor de stoere jongens is er dit fotobehang. Blaze is de grootste held van het Axle City team, hij is de beste racer. Blaze is namelijk supersnel en daardoor onverslaanbaar en hij is ook nog eens erg slim.
Artikelnummer: 44524

Informeer naar de levertijd

€ 59,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Details

Walltastic 3D fotobehang is speciaal ontwikkeld voor de decoratie van kinderkamers. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Bovendien zijn de Walltastic ontwerpen helemaal gericht op de beleefwereld van kinderen, en zijn er ook verschillende modellen gebaseerd op populaire kinderseries. Elk XXL model wordt geleverd in 12 stukken van ieder ca. 51 x 122 cm (bxh). Als het behang dus groter is dan de muur, kun je eenvoudig stukken weglaten. Je kunt desgewenst het behang ook zelf kleiner knippen of snijden. De modellen worden niet geleverd in grotere maten. Eventueel kan het Walltastic fotobehang met een stofdoek, of een licht vochtige doek, afgenomen worden. Walltastic behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Je kunt kiezen voor bevestiging met behanglijm voor papieren fotobehang (Fotobehangen.nl adviseert Perfax Methyl blauw behanglijm). De plakinstructies worden bij het behang geleverd, maar je vindt de uitgebreide plakinstructies ook op onze website onder ´Plakinstructies´ (plakinstructies voor standaard fotobehang).

Extra informatie

Model nr 44524
Hoogte (cm) 244
Breedte (cm) 305
Materiaal Papierenbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Hoofdkleur Blauw
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor walltastic fotobehang. Dit fotobehang bestaat uit 12 delen om op te plakken.