Specialist in fotobehang op maat

Walltastic behang voor de kinderkamer

Ken jij het Walltastic behang al? Walltastic brengt een speciale collectie fotobehang voor de decoratie van kinderkamers. De ontwerpen zijn afgestemd om de beleveningswereld van kinderen, om ze mee te nemen op avontuur en ze weg te laten dromen in een andere omgeving. Een themakamer zoals een autokamer, een junglekamer, een superheldenkamer, een voetbalkamer en een prinsessekamer zijn snel te maken met een Walltastic behang op de muur.

Bijzondere modellen Fotobehang voor de kinderkamer

Kenmerken Walltastic behang

Het Walltastic behang is een papieren behang dat in delen geleverd wordt. We kunnen deze fotobehangen helaas niet in grotere formaten of op maat maken, maar als jouw muur kleiner is, kun je het behang wel heel makkelijk zelf op maat snijden. Er zijn XXL modellen om een grote muur geheel mee te beplakken en ook XL behangen voor kleinere muren of om een gedeelte van de muur te bekleden. Kies zelf wat het beste in de kinderkamer past. Het behang is eenvoudig aan te brengen, doordat je de lijm op het behang smeert en de delen naast elkaar en onder/ boven elkaar op de muur plakt. Je kunt de uitgebreide plakinstructies op onze website nalezen.

Populaire modellen Walltastic behang

De uitgebreide collectie Walltastic behang omvat vele leuke modellen voor de kinderkamer. Graag zetten we een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje. Het is niet verwonderlijk dat dit ook populaire modellen zijn en echte bestsellers. Wie op zoek is naar een onderwaterwereld om zichzelf te omringen met dolfijnen en schildpadden, heeft bij het Walltastic onderwater sea adventure behang de perfecte muurdecoratie gevonden. Dit XXL behang bekleedt in één keer de hele muur. Als je een junglekamer wilt maken, kun je kiezen uit het Walltastic Jungle behang en het model Walltastic Jungle Safari. Beide modellen staan vol met exotische dieren zoals olifanten, tijgers en neushoorns. Een ander populair model vol met dieren is het Walltastic dierenbos behang. Hierbij kun je dieren spotten in het bos, zoals herten en konijntjes. Geniet dagelijks van een natuurlijke sfeer in de kinderkamer en ontdek steeds weer nieuwe dieren die zich verstopt hebben. Voor liefhebbers van het helaas is het Walltastic behang ruimtekamer een aanrader. Met dit fotobehang lijkt het of je je op de maand bevindt, omringt door allerlei sterren en planeten. Ben je juist op zoek naar een stoere look voor op de muur? Het Walltastic Graffiti behang geeft je muur een vrolijke decoratie waarbij je naar een stenen muur vol met graffiti kijkt. Het Walltastic Spectacular Spiderman is een XXL behang waarbij het lijkt of Spiderman zo de kamer in komt slingeren.

Wat is het favoriete Walltastic behang van jouw kleintje voor in de kinderkamer?