Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Wolken aquarel

Fotobehang van blauwe lucht en wolken in waterverf.
Artikelnummer: FLS385088017

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Vlies fotobehang van een blauwe hemel en wolken in aquarel. Zelfs op een grijze dag kan je naar de blauwe lucht staren. De kleur van het behang geeft warmte aan je interieur maar is niet overheersend en laat zich goed combineren met andere tinten en materialen. Mooi voor in de slaapkamer en hierbij kan je natuurlijk denken aan de muur maar heb je wel eens gedacht om het plafond te behangen?

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS385088017
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.