Vlies fotobehang Voetbalveld

Vliesfotobehang met uitzicht op het voetbalstadion en het veld.
Artikelnummer: FLS226691701

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Als voetballer liefhebber wil jij natuurlijk graag jouw favoriete sport in je kamer terugzien. Kies dan dit fotobehang waarop een voetbalveld te zien is. Zo kan je vanuit je eigen kamer iedere dag uitkijken op jouw eigen veld. Naast behang is het natuurlijk ook leuk om de rest van de kamer in voetbalstijl in te richten. Voor nog meer sportieve fotobehangen kijk je hier.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS226691701
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Hoofdkleur Groen
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.