Vlies fotobehang Ondergaande zon

Een fotobehang van een uniek landschap op een eiland.
Artikelnummer: FL33509446

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Op deze grote foto voor op de muur geeft de ondergaande zon een bijzondere gloed aan het rotsachtige landschap van het eiland. Beeld je in dat je op het puntje van de rotsen zit en van de ondergaande zon geniet. Gewoon vanuit je eigen kamer. Dit fotobehang wordt op één rol geleverd in banen van 47,5 cm breed (het kan zijn dat de laatste baan een witte strook heeft om tot de gewenste maat te komen, deze kun je makkelijk wegsnijden). Je plakt de banen in de breedte strak tegen elkaar aan.

Extra informatie

Model nr FL33509446
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak naast elkaar op de muur. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Dit vliesfotobehang kan op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.