Specialist in fotobehang op maat

Vlies fotobehang Noors landschap

Fotobehang van een berglandschap in Noorwegen.
Artikelnummer: FLS200806874

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 159,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Wil je de kamer bijzonder en eigentijds maken, denk dan aan dit fotobehang van een prachtig landschap met bergen en blauwe lucht wat zich weerspiegeld in het water. Fotobehang met afbeeldingen van bergen is een favoriet thema in interieurdesign en wordt dan ook veel gebruikt niet alleen door particulieren maar ook door bedrijven omdat het tijdloos en mooi is. Fotobehang met de natuur geeft een rustgevend gevoel maar tegelijkertijd ook veel energie. We hebben een grote collectie fotobehang met bergmotieven en mooie landschappen.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS200806874
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.