Vlies fotobehang Marmer 1

In de rustige natuurlijke tinten vormt dit fotobehang een mooie en bijzondere muurdecoratie.
Artikelnummer: FLS276630878

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 139,00

* Verplichte velden

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Een blikvanger in de ruimte. Dat is het vlies fotobehang van deze mooie marmere look. Deze steensoort mengt zich eenvoudig in je interieur, of dit nu als grote of kleine muuraccent is en laat zich vrijwel in ieder interieur toepassen. Naast behang is het natuurlijk ook leuk om accessoires van marmer terug te laten komen in je woning. Denk aan een bijzettafeltje of plantenpot met een marmerlook. Vind hier meer behangen met marmer en steenpatroon.

Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang, dat ook makkelijk schoon te maken is.

Extra informatie

Model nr FLS276630878
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Info Fotobehang kan ook op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Kijk hier voor de plakinstructies voor fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.