Skyline behang: de 10 mooiste fotobehangen

Met fotobehang kan je je kamer op een snelle en goedkope manier een hele andere look geven. Populaire categorieën zijn bloemenbehang en bomenbehang. En ook een skyline behang van een beroemde stad wordt veel gezien. Heb jij hier wel eens aan gedacht om je muur een nieuwe look te geven? Je kunt hierbij denken aan een skyline van New York, als ook aan Barcelona en uiteraard ons eigen Amsterdam en Rotterdam. Of je nou kiest voor een mooie afbeelding gemaakt bij zonsderondergang met fonkelende lichtjes of in zomersferen: de kans is groot dat skyline behang prachtig bij jouw inrichting staat.

Populaire modellen New york behang

Skyline behang voor op de muur

Een bijzondere slaapkamer of woonkamer begint natuurlijk met inspirerend en mooi skyline behang. Maar welke sfeer en welke stad is nou leuk voor aan je muur? Het leukste skyline behang vind je natuurlijk bij Fotobehangen. Om het je makkelijk te maken, hebben we alvast al het New York behang samengevoegd in de categorie Fotobehang New York. Je treft hier papieren modellen en ook fotobehang die we op maat kunnen maken en printen op vliesbang (banen) of airtex behang (naadloos uit één stuk). Keuze genoeg!

Skyline behang: onze top 10

Om de keuze voor een skyline behang makkelijker te maken, tonen je graag een tiental leuke voorbeelden van skyline behang. In deze top 10 met skyline behang vind je mooie modellen om een kamer te decoreren met een prachtig uitzicht op je favoriete stad. Bekijk snel onze populaire modellen en zoek een mooi fotobehang uit.

1. Fotobehang Penthouse. Dit is een prachtig fotobehang voor bijvoorbeeld de woonkamer. En één van onze bestsellers. Door de afgebeelde vloer en muren in het behang lijkt het net alsof jouw kamer doorloopt en geef je de kamer extra diepte. Ideaal als jij een kleine kamer hebt die je groter wilt laten lijken. En daarnaast natuurlijk een prachtig uitzicht op New York biedt. Gewoon vanuit jouw eigen penthouse!
2. Barcelona skyline behang. Op dit fotobehang zie je de stad Barcelona en zijn beroemde bouwwerk de Sagrada Familia. Een mooi uitzicht tijdens de zonsondergang waardoor de stad een magische uiterlijk krijgt. Wil jij ook dit skyline behang? Je vindt hem hier!
3. Fotobehang San Francisco morning. Vanuit je kamer uitkijken op een stad als San Francisco? Dat kan makkelijk met fotobehang San Francisco. San Francisco is een van de populairste toeristische steden ter wereld. Je kijkt uit op de stad terwijl de zon net opkomt en de stad in pasteltonen kleurt.
4. Panorama van Amsterdam op fotobehang. Prachtig uitzicht op de kanalen en grachten van Amsterdam met op de voorgrond de woonboten voor dat typische Amsterdamse sfeertje. Dat haal je in huis met dit fotobehang. Geef je kamer een stadse sfeer met het vlies fotobehang Panorama van Amsterdam.
5. Fotobehang New York. Net zoals het fotobehang Penthouse geeft ook dit model je kamer extra diepte. Met het fotobehang New York haal je een stukje New York in je huis en creëer je een speciale muur.
6. Vlies fotobehang Zonsondergang New York. Nog zo´n mooi fotobehang met uitzicht op New York. De lucht kleurt prachtig roze van de ondergaande zon. Als je fan bent van deze stad dan mag dit fotobehang niet ontbreken in de kamer. Het fotobehang kan op maat gemaakt worden dus zo komt hij perfect uit op jouw muur!
7. Rotterdam fotobehang. Als liefhebber van deze stad mag een print op behang natuurlijk niet ontbreken op je wand. Op het fotobehang zie je de Erasmusbrug en de nieuw Maas. Een leuk fotobehang van Rotterdam van de stad voor in huis of kantoor!
8. Fotobehang Erasmusbrug. Nog een prachtige fotobehang van Rotterdam met hierop vooral de Erasmusbrug als belangrijke blikvanger. Met het fotobehang Erasmusbrug geniet je dagelijks van deze havenstad aan je muur.
9. Vlies fotobehang Dubai in de mist. Een prachtig fotobehang met een afbeelding van Dubai vanuit de lucht gezien. Kijk door de wolken uit op de stad en zijn wolkenkrabbers. Het fotobehang wordt in zwart en wit geprint wat het heel stijlvol maakt en gemakkelijk te combineren. Met het Vlies fotobehang Dubai in de mist geef je je interieur snel en makkelijk een nieuw uiterlijk!
10. Walltastic skyline Londen fotobehang. Het reuzenrad, Palace of Westminster en de Big Ben zijn allemaal te zien op dit Walltastic fotobehang van de bekende skyline van Londen. Dit fotobehang komt uit de View collectie van Walltastic en heeft een speciaal 3D-effect.

En, wat is jouw favoriete Skyline behang?