Over www.fotobehangen.nl

Fotobehangen.nl
Onze online winkel Fotobehangen.nl is gespecialiseerd in origineel en goedkoop foto behang. Op onze site vind je een uitgebreide selectie aan fotobehang, van strand en zee tot bloemen en landschappen. Wij bieden de keuze uit kwaliteit uv-behandeld papieren fotobehang of het sterke en vocht resistente vliesbehang.

Eigen foto
Buiten de standaard modellen is het ook mogelijk je eigen fotobehang te ontwerpen op basis van een eigen foto of een foto van een fotodatabank. Daarbij kunnen we de breedte en hoogte geheel aanpassen aan de maten van jouw muur. Als specialist kunnen we je ook adviseren over de verschillende opties voor personalisatie en de kwaliteit van je foto.

Muurdecoratie en inspiratie
Bij Fotobehangen.nl vind je ideeën om jouw muur te decoreren en te restylen. Muren zijn bij uitstek geschikt om je woning een eigen look te geven. De muurdecoratie produkten zijn ook origineel en leuk om als kado te geven.

Moods Design
Fotobehangen.nl maakt onderdeel uit van Moods Design, gespecialiseerd in interieur design en decoratie.

Moods Design is gevestigd in Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30244635. Ons BTW-nummer is NL819767190B01.

Moods Design
Potmarge 21
8032 LC Zwolle
Tel. +31 (0)38 - 773 99 95
(LET OP! Dit is niet het retouradres, neem hiervoor contact met ons op).

Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL40 RABO 0126 1487 08 met BIC: RABONL2U. Sommige banken (bijvoorbeeld vanuit België) vereisen echter een langere BIC code, in dat geval kun je er drie keer X achter zetten, dus dan wordt het RABONL2UXXX.