Komar fotobehang

Al sinds de jaren ´70 staat Komar wereldwijd bekend als markleider in hoogwaardige kwaliteit fotobehangen. De in-huis designers kijken naar de laatste trends en gebruiken hun creativiteit om nieuwe motieven te ontwerpen. De inspiratie voor de bijzondere designs komt ook van vele reizen over de wereld. Voor alle modellen geldt het uitgangspunt om klanten het beste van het beste te geven en een brede keuze ontwerpen te bieden. Leuk om te weten is dat de huidige collectie nog steeds ontwerpen uit de begin jaren bevat. Benieuwd naar de vele diverse afbeeldingen van Komar? Bekijk dan nu gelijk de uitgebreide collectie op onze website.

Bekijk fotobehangen van KomarDe fotobehangen van Komar bieden unieke landschappen, opvallende kleuren en vormen, dromerige vintage looks en brengen je even naar een andere wereld. Naast de New York fotobehangen of modellen met afbeeldingen van bijvoorbeeld herfstbossen, biedt Komar ook speciale collecties. Zo is er de Disney collectie met bijvoorbeeld Cars behang en afbeeldingen van Sneeuwwitje tot Pirates of the Caribbean en The Lion King. Niet alleen bijzonder voor de kinderkamer, maar ook voor de kamers van de minder kleine Disney fans onder ons. Je kunt ook behangen van Marvel en Star Wars in de collectie van Komar vinden. Daarnaast heeft Komar een collectie wallpapers in samenwerking met National Geographic ontwikkeld. Mooie fotobehangen met afbeeldingen van glinsterende zeëen, wuivend riet in de duinen en bloeiende cherryblossom.Formaten van Komar fotobehang

Fotobehangen.nl biedt een uitgebreide collectie fotobehangen van Komar in diverse formaten.
Muurposters: dit zijn posters in één deel waarmee je zonder veel moeite je muur een leuk accent geeft. Makkelijk en verrassend als je geen zin hebt om je hele muur opnieuw te behangen.
Deurposters: deze behangen bestaan uit twee delen en zijn speciaal bedoeld om je deur mee te versieren. Zo lijkt het net of je een andere wereld binnen stapt.
Fotobehangen in 4 delen: dit zijn grote behangen waarmee je (bijna) je hele muur kunt beplakken. De formaten van deze behangen wisselen per model. Deze behangen zijn leuk om een wat kleinere muur in bijvoorbeeld je slaapkamer of de kinderkamer een nieuwe look te geven.
Fotobehangen in 8 delen: hier vind je hele grote behangen om in één keer je hele muur mee om te toveren. Deze behangen komen in enkele vaste maten. Mocht jouw muur kleiner zijn dan deze formaten, dan kun je het behang makkelijk bijsnijden. Met deze papieren behangen geef je je kamer gelijk een nieuwe stijl en sfeer.

Papieren fotobehang

Dankzij de jarenlange ervaring is Komar in staat te werken met de beste materialen en printprocessen. Voor het drukken van de behangen maakt Komar gebruik van latex inkt op waterbasis, die niet-toxic en geurloos zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor pure lucht in de kamer waar het behang wordt opgehangen. Alle Komar fotobehangen zijn papieren behangen. Je smeert hierbij de lijm op elk behangdeel, laat dit even intrekken en plakt dit vervolgens op de muur. Het is belangrijk dat je elk deel hetzelfde behandelt om te zorgen dat het behang goed op de muur komt. Komar heeft de lijm voor het bevestigen bij de 4- en 8-delige fotobehangen bijgesloten. De muurposters en deurposters kun je of met behanglijm op de muur bevestigen of met dubbelzijdig tape. Natuurlijk kun je op onze website de uitgebreide plakinstructies nalezen, zodat je precies weet hoe je de fotobehangen moet opplakken.

Neem snel een kijkje in de diverse collecties van Komar of bekijk het overzicht van de vele modellen fotobehang in onze webshop.