Komar fotobehang

Komar fotobehang

Al sinds de jaren ´70 staat Komar wereldwijd bekend als markleider in hoogwaardige kwaliteit fotobehangen. De inspiratie voor de bijzondere designs komt van vele reizen over de wereld waarbij het uitgangspunt is om klanten het beste van het beste te bieden.

De fotobehangen van Komar bieden unieke landschappen, opvallende kleuren en vormen, dromerige vintage looks en brengen je even naar een andere wereld. Naast de New York fotobehangen of modellen met afbeeldingen van bijvoorbeeld herfstbossen, biedt Komar ook speciale collecties. Benieuwd naar de vele diverse afbeeldingen van Komar? Bekijk dan nu gelijk de uitgebreide collectie Komar fotobehang.Van Disney behang tot National Geographic afbeeldingen

Zo is er de Disney collectie met bijvoorbeeld Cars behang en afbeeldingen van Sneeuwwitje tot Pirates of the Caribbean en The Lion King. Niet alleen bijzonder voor de kinderkamer, maar ook voor de kamers van de minder kleine Disney fans onder ons. Daarnaast heeft Komar een collectie wallpapers in samenwerking met National Geographic ontwikkeld. Mooie fotobehangen met afbeeldingen van glinsterende zeëen, wuivend riet in de duinen en bloeiende cherryblossom.Komar fotobehang collecties

Fotobehangen.nl biedt een uitgebreide collectie fotobehangen van Komar in diverse formaten.
  • Muurposters: dit zijn posters in één deel waarmee je zonder veel moeite je muur een leuk accent geeft. Makkelijk en leuk als je geen zin hebt om je hele muur opnieuw te behangen.
  • Deurposters: deze behangen bestaan uit twee delen en zijn speciaal bedoeld om je deur mee te versieren. Zo lijkt het net of je een andere wereld binnen stapt.
  • Fotobehangen in 4 delen: dit zijn grote behangen waarmee je (bijna) je hele muur kunt beplakken. De formaten van deze behangen variëren. Deze behangen zijn leuk om een wat kleinere muur in bijvoorbeeld je slaapkamer een nieuwe look te geven.
  • Fotobehangen in 8 delen: hele grote behangen om in één keer je hele muur mee om te toveren. Deze behangen komen in enkele vaste maten: 368 x 254 cm en 388 x 270 cm. Mocht jouw muur kleiner zijn dan deze formaten, dan kun je het behang makkelijk bijsnijden na het plakken. Met deze papieren behangen geef je je kamer gelijk een nieuwe stijl en sfeer.Alle Komar fotobehangen zijn papieren behangen. Je smeert hierbij de lijm op elk behangdeel en plakt dit vervolgens op de muur. Komar heeft de lijm voor het bevestigen bij de 4- en 8-delige fotobehangen bijgesloten. De muurposters en deurposters kun je of met behanglijm op de muur bevestigen of met dubbelzijdig tape. Natuurlijk kun je bij ons de uitgebreide plakinstructies nalezen, zodat je precies weet hoe je de fotobehangen moet opplakken.

Neem snel een kijkje in de diverse collecties van Komar of bekijk het overzicht van de vele modellen fotobehang in onze webshop.