Interieurtrends 2019: Holy Moly

Trend Compass is het voorlichtingsinstituut voor interieur en woonmode. Zij signaleert onder andere trends op het gebied van wonen en komt jaarlijks met verschillende nieuwe interieurtrends. Voor de winter 18/19 brengen zij de interieurtrend Holy Moly. Bij deze trend staan blokachtige vormen en materialen als beton en hout centraal. Graag vertellen we je meer over de interieurtrends 2019 en dan speciaal de trend Holy Moly. En natuurlijk tonen we je een selectie fotobehangen die hier heel goed bij pasen.

Bekijk bijzondere modellen Industrieel behang

Interieurtrends 2019

Elk jaar worden er door experts op het gebied van wonen, zoals interieurontwerpers, trends voorspelt. De interieurtrends voor 2019 worden langzaam maar zeker bekend. Je kunt hier inspiratie bij opdoen voor de inrichting van jouw kamer. De interieurtrends zijn vaak breed te interpreteren en kun je hierdoor toepassen op elke ruimte in je huis. Of je nu de gang, de eetkamer, de kinderkamer of bijvoorbeeld de woonkamer een nieuwe look wilt geven; laat je inspireren door de interieurtrends 2019.

Interieurtrend Holy Moly

De trend Holy Moly is door Trend Compass geïntroduceerd voor de winter 18/19. Het idee is een sacrale sfeer te creëren met imposante vormen. Materialen zoals beton, hout en steen zie je hier terugkomen in combinatie met kleuren als hemels blauw en zalmroze. Deze kleuren combineren heel goed met de trendkleur 2019: Spiced Honey. En voor de vormen kun je kijken om blokachtige, geometrische patronen te gebruiken. De interieurtrend Holy Moly zorgt voor een ingetogen sfeer in je interieur.

Fotobehang voor de interieurtrend Holy Moly

Industrieel behang past perfect bij de interieurtrend Holy Moly. Graag zetten we een aantal bestsellers in de schijnwerper. Welk model past het beste in jouw interieur? Eén van de absolute toppers als het gaat om industrieel behang is het fotobehang Vintage sloophout. Met dit schroothoutbehang in pasteltinten geef je de muur snel en makkelijk een nieuwe look passend bij de laatst interieurtrends. Als je liever gaat voor een betonlook op de muur, is het Vlies fotobehang Witte bakstenen muur zeer geschikt. Het fotobehang zorgt voor een authentieke look door de rauwe uitstraling van de foto. Het fotobehang Wooden Wall geeft je kamer een warme uitstraling in natuurlijke tinten en sluit aan bij de interieurtrend door het gebruik van houten materialen. Voor wie op zoek is naar een industriële koelere look is het vlies fotobehang Betonlook zeer passend. Door dit fotobehang in grijstinten te combineren met pasteltinten geef je de kamer een unieke uitstraling die past bij de interieurtrend Holy Moly. En een behang dat de geometrische patronen in je interieur brengt, is het Vlies fotobehang Abstract. De combinatie van lichte kleuren en strakke lijnen zorgt voor een moderne look.

Wat vind jij van de interieurtrend Holy Moly?