Fotobehang op maat voor bedrijven en organisaties

Fotobehang is een originele manier om bijvoorbeeld een kantoorruimte, een restaurant, een receptie of een hotelkamer een bijzonder uiterlijk te geven. Door de muur te restylen, krijgt gelijk de hele ruimte een nieuwe look. Graag vertellen we meer over het gebruik van fotobehang in een zakelijke omgevingOp onze website bieden we verschillende soorten fotobehang aan: Papieren behang, Vliesbehang en Airtexbehang.

Voor gebruik in zakelijke ruimtes is met name vliesbehang en airtex behang geschikt. Vliesbehang wordt in banen geprint terwijl Airtex behang uit één stuk wordt geprint dus dit behang heeft geen naden. Het fotobehang laat zich makkelijk op de muur aan brengen doordat je de behanglijm direct op de muur smeert en het behang daar tegenaan verwerkt. Vliesbehang en Airtexbehang kunnen we op maat maken, zodat je een behang ontvangt dat perfect op de muur past. Als er vragen zijn over het materiaal of over fotobehang op maat kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je er meer over kunnen vertellen.

Fotobehang kantoor

Kantoorpanden zijn vaak saaie gebouwen met grauwe muren die de creativiteit van werknemers weinig prikkelen. Met een fotobehang is het heel makkelijk een andere look aan een werkruimte, een vergaderzaal of een receptie te geven. Ook bedrijfskantines krijgen een vrolijk uiterlijk met een fotobehang. Zo zorg je voor een inspirerende omgeving die een positieve invloed heeft op de productiviteit.
Fotobehang restaurant

Fotobehang is ook zeer geschikt om in restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden te gebruiken. Fotobehang zorgt voor een opvallende look op de muur. Zo kunnen de gasten in bijvoorbeeld het restaurant genieten van heerlijke gerechten in een bijzondere omgeving, of in een bar een cocktail drinken met op de achtergrond de skyline van New York. Daarnaast is vliesbehang en airtexbehang ook nog eens een hele praktische keuze want je kan het behang makkelijk schoonmaken.Eigen foto op behang voor in het bedrijf

Naast de standaard collectie fotobehang is het ook mogelijk om een foto op behang te maken van een foto uit de beeldbank. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een foto van Amsterdam? Dan vul je dit als zoekwoord in en vervolgens kan je uit vele stockfoto´s jouw favoriet selecteren. Je vult de gewenste afmeting in en je plaatst je bestelling. Heel eenvoudig dus! Een andere mogelijkheid is dat jij een eigen foto hebt die je zou willen laten printen op behang. Bijvoorbeeld een oude afbeelding van het bedrijfspand in vroegere jaren, waarmee jullie graag de muur willen decoreren. Of hebben jullie een idee maar je vindt niet de juiste foto? Mail ons vooral alle informatie en we helpen je hierbij.

Neem nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment fotobehang en zoek gelijk een nieuwe muurdecoratie voor het bedrijf uit.

Ps. Ben je een interieurstylist en wil je voor een project graag fotobehang gebruiken? Neem dan vooral ook contact met ons op voor de speciale voorwaarden die we kunnen bieden.