Behang kinderkamer: de 10 leukste fotobehangen

Als je zoekt op ´behang kinderkamer´ krijg je ontzettend veel opties te zien. De leukste fotobehangen voor kinderen koop je natuurlijk bij Fotobehangen. Fotobehang van Disney, behang met superhelden, stoere auto´s of mooi prinsessen behang, we hebben het allemaal. Net als een uitgebreide collectie Walltastic behang. En om de keuze makkelijker te maken zetten we graag ons populairste behang voor de kinderkamer voor je op een rijtje!

Populaire modellen behang kinderkamer

Behang kinderkamer: onze top 10

In deze top 10 met behang kinderkamer vind je leuke modellen om een kamer in elke sfeer te maken. Bekijk snel onze populaire modellen en zoek samet met jouw zoon of dochter het favoriete fotobehang uit.

1. Fotobehang wereldkaart dierenrijk. Dit is een prachtig behang voor de kinderkamer van een wereldkaart. En één van onze bestsellers. Op de kaart worden dieren en plantensoorten afgebeeld. Op een speelse manier kunnen kinderen zo leren welke dieren waar leven en welke planten je daar tegenkomt. De kaart is in vrolijke kleuren opgemaakt en past perfect in de kinderkamer.

2. Onderwater sea adventure. Op dit fotobehang van Walltastic is van alles te ontdekken. Vissen, dolfijen, tropische planten en nog veel meer! Ga mee naar de onderzeewereld met je vriendjes uit de zee. Wil jij ook dit kinderbehang? Je vindt hem hier!

3. Voetbalstadion. Vanuit je kamer uitkijken op een voetbalstadion? Dat kan makkelijk met fotobehang Voetbalstadion. Je kijkt uit op het veld en de spelers en het is net alsof jij midden in het publiek zit. Wil je wat kleur toevoegen aan de kinder slaapkamer? Dan is dit fotobehang een goede kandidaat!

4. Sprookjeswereld. Dit is een heel lief behang voor een meisjeskamer met een schommel hangend aan de boom en vlindertjes in de lucht. Geef de kamer een sprookjessfeer met het vlies fotobehang sprookjeswereld.

5. Fotobehang Jungle. Ga je mee op bezoek in de jungle? Met het Walltastic Jungle Safari behang lijkt het net of je je midden tussen de dieren bevindt. Met deze leuke jungle dieren op je muur heb je een geweldige eyecatcher in de kinderslaapkamer.

6. Fotobehang paarden. Zijn paarden je lievelingsdieren? Dan mag dit fotobehang niet ontbreken in de kinderkamer. Het fotobehang geeft ook nog eens een super coole zwart en wit uitstraling in de slaapkamer!

7. Walltastic Ruimtekamer behang. Wil jij op ruimte avontuur? Kies dan voor dit model papieren behang en zweef mee tussen de planeten en sterren. Een leuk fotobehang van de ruimte voor de kleine ontdekkingsreizigers onder ons.

8. Fotobehang Cars. Ben jij ook fan van Lightning McQueen? Om een kamer om te toveren in een racekamer, is dit behang zeer geschikt. Met de muurposter Cars geniet je dagelijks van de hoofdrolspelers uit de film.

9. Paardenbehang. Een leuk fotobehang voor een meisjeskamer of jongenskamer natuurlijk. Want een behang met paarden mag natuurlijk niet ontbreken in onze top 10. Met het fotobehang white horses fleur je de slaapkamer op en kan je heerlijk dromen over paarden.

10. Spiderman fotobehang. Zodra je stoere kind in slaap valt met dit fotobehang in zijn kamer voelt hij zich een echte superheld! Hij zal de spannendste avonturen beleven als Spiderman en in zijn dromen van gebouw naar gebouw slingern, net als Spiderman.

Behang kinderkamer kopen

Je kunt online in onze uitgebreide database met behang kinderkamer alle foto´s van het behang bekijken en je fotobehang kopen. Wij hebben een breed assortiment papieren fotobehang op voorraad, zodat je dit vaak al de volgende dag in huis hebt. De modelen vlies fotobehang kunnen we op maat van je muur maken, zodat je binnen een paar werkdagen een behang ontvangt dat perfect past. Je kan ook jouw eigen foto gebruiken voor een persoonlijk behang. Bel of mail ons even en we laten je de mogelijkheden weten.