Babykamer behang

Babykamer behang voor jongens en meisjes

  Wat leuk, je verwacht een kleintje! En daarvoor wil je natuurlijk de babykamer mooi inrichten. Een wiegje en een comode zijn misschien de eerste dingen waar je aan denkt, maar vergeet de wanden niet. Met een speciaal babykamer behang geef je de kamer precies de sfeer die je wenst.

  Je kunt de wanden bekleden met een behang in tinten die passen bij de rest van de inrichting of kies juist eerst het behang en pas de rest van de kamer daar op aan. Fotobehang voor de babykamer is in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. En past in jouw babykamer geen groot fotobehang of wil je juist alleen maar een accent aan de muur geven? Dan kun je ook heel goed kiezen voor een muurposter of een kleiner fotobehang.

  Jongens behang en meisjes behang

  Weet je al wat je krijgt en wil je de kamer speciaal voor een jongetje of juist een meisje inrichten? Of ga je voor een unisex uitstraling? Voor een unisex kamer kun je heel goed een steigerhout behang kiezen, waarmee je een rustige, stijlvolle look creërt. Ook jungle behang vol met olifanten, giraffen, apen en andere dieren is zeer geschikt voor zowel jongens als meisjes. Hou je echter van een typsiche meisjeskamer met rozetinten, dan zijn hier natuurlijk ook passende behangen voor te vinden. Wat dacht je van Elsa en Anna uit de Disney film Frozen? En voor een typische stoere jongenskamer kun je bijvoorbeeld cars behang kiezen, waarbij het lijkt of de auto´s bijna vanaf de muur de kamer binnen komen rijden.

  Fotobehang babykamer van eigen foto

  Mogelijk heb je zelf een mooie afbeelding gezien waar je graag een behang voor de babykamer van wilt laten maken. Of wil je een foto van jullie als ouders in de babykamer opplakken. Ook dat is allemaal mogelijk. Bij Fotobehangen maken we gepersonaliseerd fotobehang, op maat voor jouw muur met de foto die jij wenst. Je kunt hiervoor zelf een foto aanleveren, of op zoek gaan naar een passende afbeelding in onze beeldbank. Hier kun je tussen duizenden foto´s precies de geschikte foto voor jouw babykamer uitzoeken.

  Wil je meer inspiratie opdoen voor babykamer behang? Neem dan vooral een kijkje in ons uitgebreide assortiment kinderbehang en zoek jouw favoriete design uit voor de babykamer. Of ga gelijk naar onze beeldbank en zoek daar jouw gepersonaliseerde foto voor een baby behang uit.