Vlies fotobehang Life is good

Een mooi fotobehang dat je eraan herinnering dat het leven mooi is.
Artikelnummer: FLgood

Levertijd 2 a 4 werkdagen

€ 120,00

Gratis verzending vanaf € 50

30 dagen retour

Vlies behang:
eenvoudig op te plakken

Op maat mogelijk:
vrijblijvend advies

Optioneel Airtex:
naadloos behang in één geheel

Mail ons de maat van je muur en we laten je de mogelijkheden weten! Je kan je mail sturen naar info @fotobehangen.nl of bel ons op 038 7739995.

Details

Dit fotobehang toont een mooie strandlandschap en komt inclusief de tekst ´life is good´. De combinatie van de foto met de tekst zorgt voor een leuke, speelse muurdecoratie die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een slaapkamer.

Extra informatie

Model nr FLgood
Hoogte (cm) 200
Breedte (cm) 200
Materiaal Vliesbehang
Lijm exclusief lijm
Formaat Large
Info Het is ook mogelijk om te kiezen voor Airtex fotobehang wat naadloos behang is wat in één geheel geprint wordt. Informeer naar de mogelijkheden.
Aanvullende informatie Dit fotobehang komt met een tekst en wordt standaard in één maat geleverd. Voor afwijkende maten kun je altijd contact met ons opnemen. Dit fotobehang is ook zonder tekst leverbaar en is te vinden onder model Duinen. Het vliesbehang wordt in banen op één rol geleverd. Je plakt de banen strak stotend naast elkaar op de muur. Kijk hier voor de plakinstructies voor vlies fotobehang. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: